Pregătește-te de sărbătorile de primăvară cu împrumuturi rapide!

Să fim sinceri! Cu toții așteptăm cu nerăbdare venirea primăverii, mai ales pentru că ea aduce două sărbători semnificative: Ziua Mărțișorului și Ziua Internațională a Femeii. Pregătește-te de sărbătorile de primăvară cu împrumuturi rapide! Demonstrează-ți recunoștința față de femeile din viața ta prin oferirea darurilor la care ele visează. Dacă se întâmplă că nu ești gata pentru a întâmpina primăvara, atunci trebuie să știi că împrumuturile rapide te pot scoate din orice încurcătură!

Astăzi, mai mult ca oricând, ai la dispoziție numeroși creditori nebancari care acordă împrumuturi rapide (ātrie kredīti) doar cu buletinul, cu condiții care mai de care mai avantajoase. În plus, aceste împrumuturi pot fi accesate online, iar dacă cererea ta a fost aprobată, primești banii în contul tău bancar sau pe card într-un timp record. Luând în considerație multitudinea de pagini web care propun împrumuturi rapide, ar fi bine să faci o comparație între ele, folosing tabele care cuprind informație despre cele mai bune instituții financiare existente pe piață.

Împrumuturile rapide online vin întotdeauna cu promoții avantajoase în perioada zilelor de sărbătoare, iar această primăvară nu este o excepție! Astfel, ExtraSimplu vine cu o dobândă de 0% pentru împrumuturile rapide accesate de doamne la începutul primăverii. Iar Ferratum este gata să-ți ofere primul credit gratuit (pirmais kredīts bez maksas) din 1 martie până pe 31 martie 2017! Unica condiție este că împrumutul trebuie să fie nu mai mare de 1400 RON, cu scadență de 2 luni și trebuie rambursat la timp.

Așadar, accesează un împrumut rapid chiar acum, iar peste câteva ore, sau cel târziu mâine dimineața, te poți trezi cu banii în cont. În același timp, împrumută în mod responsabil, astfel încât să nu fie nevoie să recurgi ulterior la alte împrumuturi pentru a-ți acoperi împrumutul rapid contractat. Acesta este o soluție benefică pentru tine, dar doar pe termen scurt!

Împrumuturi rapide – una dintre modalități care te vor ajuta să faci față cheltuielilor neprevăzute

De obicei, iarna aduce cu ea nu doar zăpadă și voie bună, dar și mai multe cheltuieli: trebuie să cumperi haine și încălțăminte groasă, trebuie să plătești facturi mai mari pentru lumină și întreținere, unde mai pui că se adună și sărbătorile de iarnă! Apare întrebarea: cum poți trece prin aveste cheltuieli neprevăzute mai ușor? Îți propunem să apelezi la împrumuturi rapide – una dintre modalități care te vor ajuta să faci față cheltuielilor neprevăzute.

Împrumuturile rapide sunt cea mai bună soluție pentru nevoi financiare mici și urgente. Pe lângă aceea că împrumutul este oferit rapid, acesta se mai caracterizează prin flexibilitate, accesibilitate, transparență, dar și confidențialitate. Împrumutul rapid se poate accesa online, deci nu trebuie să te deplasezi la sediul IFN-ului. De asemenea, dacă reușești să ai la mână suma pe care trebuie s-o rambursezi, poți să o întorci anticipat fără plata unor comisioane sau alte penalități. Oricum, recomandăm creditarea responsabilă, raportată la capacitatea fiecăruia de rambursare.

Îți mai propunem alte modalități care îți vor ajuta să acoperi cheltuielile neprevăzute apărute în timpul sezonului de iarnă:
• Încearcă să economisești câte ceva toamna, sau aprovizionează-te cu producte pentru sărbători, pe cât este de posibil, din toamnă.
• Beneficiază de reducerile de la sfârșitul toamnei pentru a achiziționa cadouri pentru cei dragi.
• La fiecare sfârșit de lună, planifică-ți cheltuielile pentru luna viitoare, pentru a vedea unde va trebui să cheltui mai mult și unde poți reduce din cheltuieli, sau unde poți economisi. Astfel, vei avea un control mai mare asupra banilor de care dispui lună de lună.
Punând la punct toate cheltuielile și veniturile familiei tale, vei fi în stare să te descurci fără împrumuturi luate de la prieteni, rude sau companii financiare. În orice caz, dacă vei avea nevoie de un imbold financiar, nu uita că poți conta pe împrumuturi rapide.

Împrumuturi rapide – soluția ta când nu ai economii

Cu siguranță, cu toții cunoaștem soluții clasice de economisire, dar există multe alte trucuri care sunt mai puțin utilizate. Este bine dacă reușești să faci economii lunar. Totuși, dacă nu reușești să economisești, beneficiază de împrumuturi rapide – soluția ta când nu ai economii.

Există numeroase cauze de ce noi economisim bani: pentru situații de urgență, planificăm să cumpărăm ceva ce are un cost mai mare, vrem în vacanță, vrem să ne petrecem sărbători mai relaxat din punct de vedere financiar, anumite evenimente în familie, etc. De obicei, se recomandă să pui deoparte cel puțin 10% din venitul total lunar. Economisirea te face să cheltuiești mai responsabil, deaceea noi la sigur trebuie să ne învățăm să practicăm acest obicei.

Printre trucurile care te vor ajuta să pui bani deoparte sunt: stinge lumina atunci când ieși din cameră, plătește facturile la timp pentru a evita creșterea datoriilor și penalitățile, folosește cât mai rar electrocasnice care consumă prea multă energie electrică: fierul de călcat, cuptorul cu microunde, condiționerul. De asemenea, nu pleca la cumpărături cu stomacul gol, deoarece astfel eviți să cheltui bani pe tot felul de produse de care probabil nici nu te vei atinge în viitor.

Împrumuturile rapide sunt adresate celor ce nu reușesc să economisească și au nevoie de bani urgent. Instituțiile financiare nebancare (IFN-urile) nu oferă sume mari de bani și, în același timp, asigură-te că vei fi în stare să rambursezi împrumutul la timp. Este foarte ușor să apelezi la un împrumut rapid. Pentru aceasta, trebuie doar să completezi formularul online propus de compania nebancară. În cazul în care cererea ta a fost acceptată, primești împrumutul în maximum 24 de ore. Pe lângă aceasta, IFN-urile nu încasează comision pentru serviciile sale.

Împrumutul rapid este soluția ideală pentru contractarea rapidă de sume mici pe o perioadă scurtă de timp în cazul în care nu reușești să economisești.

Împrumut rapid fără comisioane suplimentare

Împrumuturile rapide sunt o formă extinsă de creditare care sunt oferite de instituţii financiare nebancare (IFN-uri). La multitudinea avantajelor pe care o au împrumuturile rapide în comparaţie cu creditele bancare se mai adaugă şi comisionul de 0%. Mai jos îţi vom tălmăci ce înseamnă comision şi de ce el este de 0% la IFN-uri. Uită de povara comisioanelor cu împrumut rapid fără comisioane suplimentare!

Accesând pagina web a oricărui creditor, vei găsi informaţie despre comision şi dobândă. Aceşti termeni pot crea confuzii printre clienţii care nu sunt obişnuiţi cu terminologia financiară. Deci, dobânda reprezintă preţul care trebuie plătit pentru împrumutarea, respectiv utilizarea, unei sume de bani pentru o anumită perioadă. Dobânda se calculează şi se plăteşte de obicei lunar, iar mărimea acesteia depinde de mărimea împrumutului rapid. Pe de altă parte, comisionul este o remuneraţie (procentuală) primită de o persoană, bancă, etc. care a efectuat un serviciu. Acesta de regulă se duce la plata unor angajaţi care au intrat în contact cu tine când ai venit să iei un împrumut rapid, plata chiriei spaţiului în care instituţia îşi are sediul, administrarea conturilor, clienţilor, precum şi alte costuri. Comisionul poate fi plătit lunar sau anual.

Acum, vestea cea bună! Majoritatea IFN-urilor nu percep comision de analiză, administrare sau comision la transferuri bancare şi la achitare, sau oricare alte comisioane. Firme financiare ca Zaplo.ro, Viva Credit, Telecredit, CreditFix nu colaborează cu brokeri sau intermediari, deci nu au costuri suplimentare cu ei. Clienţii care au beneficiat de un împrumut rapid de la aceste instituţii vor avea de rambursat doar suma pe care au împrumutat-o, plus dobânda aferentă, despre care am menţionat mai sus.

Comisioanele pot face un împrumut rapid mult mai scump. Şi deşi dobânda este în centrul atenţiei când îţi alegi împrumutul, nu uita să acorzi atenţie costurilor adiţionale care pot mări preţul final al împrumutului tău.

Condiții generale de acordare a împrumutului rapid

Tot mai mult auzim în ultima vreme despre instituții de finanțare nebancare (IFN-uri), împrumuturi rapide, împrumuturi rapide fără gaj, simplu, doar cu buletinul. Dar oare cum putem beneficia de asemenea credite și care sunt condițiile generale de acordare a împrumutului rapid?

Analizând mai multe companii de creditare de pe piață, observăm că condițiile de acordare a împrumutului rapid diferă de la o companie la alta, însă există și similitudini. Deci, dacă ești un cetățean care a împlinit deja 18 ani și ai un buletin de identitate, poți sa accesezi un împrumut rapid doar cu buletinul. Alte companii oferă credite persoanelor mai sus de 21 de ani sau chiar 24 de ani.

Unele companii îți vor cere copia buletinului de identitate atunci când completezi cererea de finanțare online, pe când altele au nevoie de datele tale din buletin introduse în cerere. De asemenea, unele IFN-uri pot cere adeverința de venit atunci când soliciți o sumă mai mare de bani, iar altele nu au nevoie de acest document.
Totuși, majoritatea companiilor nu atrag atenția la păcatele tale din trecut și îți oferă un împrumut rapid chiar dacă figurezi în lista Biroului de Credit. De asemenea, o mare parte din companiile analizate oferă primul împrumut rapid gratuit și nu cer gajarea bunurilor sau prezența unui garantor. Noutăți bune pentru studenți și alte persoane care nu au un venit mare sau un venit stabil, pentru că oricând poți apela la o companie de creditare rapidă și într-un timp destul de scurt îți poți rezolva o ploblemă care îți dă bătăi de cap la moment.

Cel mai important lucru este să întorci împrumutul la timp, pentru a nu-ți îngreuna situația, însă nici acest aspect nu este fără soluții, pentru că instituția nebancară nu este interesată în crearea conflictelor cu clienții, ci mai degrabă în soluționarea acestora. În caz că nu-ți poți permite să achiți datoria la termenul limită, contactează compania și fii sigur că vei primi o soluție satisfăcătoare pentru ambele părți.

Primul împrumut rapid gratuit

Te-ai gândit vreodată să iei un credit bancar, însă ți-e frică de dobânda pe care va trebui să o întorci? Stai fără griji, pentru că în ajutor îți sar împrumuturile rapide acordate de instituțiile financiare nebancare. Mai multe companii de creditare nebancare oferă primul împrumut rapid gratuit. Bună noutate, nu-i așa? Mai mult ca atât, ai putea să beneficiezi de primul credit gratuit de la mai multe companii odată, iar tu îți vei rezolva dificultățile financiare în cel mai scurt timp posibil.

Dar ce înseamnă primul împrumut rapid gratuit? Să zicem că iei cu împrumut 150 lei pentru 1 lună. Deci, peste o lună nu va trebui să achiți dobânda pe care compania îl impune, ci doar suma inițială pe care ai împrumutat-o, adică 150 lei. Companiile de creditare oferă sume mici pentru o perioadă scurtă de timp, asemenea împrumuturi rapide luându-se pentru a acoperi careva cheltuieli imprevizibile, sau pentru a ajunge cu bine până la ziua salariului. Însă dacă apelezi la mai multe companii de creditare pentru a beneficia de primul împrumut rapid gratuit, ai putea chiar să-ți cumperi un lucru pe care îl dorești foarte mult, iar timp de termenul limită indicat să întorci suma datorată. Oare e posibil să iei de la bancă un credit cu rata dobânzii 0%? Nu prea cred. De aceea companiile de creditare au un beneficiu asupra băncilor când vine vorba de oferirea împrumuturilor rapide.

Dar oare cât de sigure sunt aceste instituții de finanțare nebancară? Pe piață sunt o mulțime de companii de creditare, însă cea mai bună opțiune este de a te adresa la o companie de încredere, care este recomandată de prieteni, cunoscuți și alte persoane apropiate. Ei la sigur îți vor propune cea mai bună variantă. După ce ai aflat numele instituțiilor de la prieteni, caută mai multe detalii pe internet, compară paginile lor web și vezi care dintre aceste companii are cea mai avantajoasă ofertă de împrumut rapid!